KOMPRESOR MICHELIN MB2425 10BAR

KOMPRESOR MICHELIN MB2425 10BAR

Šifra izdelka: 1129981065
230,00 €

Majhen a zelo zmogljiv kompresor Michelin. 24 litrska tlačna posoda bo dovolj zmogljiva za opravljanje vseh domačih opravil, pri katerih potrebujete do 8 barov pritiska. Ergonomičen ročaj in kolesi poskrbijo za nemoteno premikanje po prostoru.

Opis

Zračni kompresor MICHELIN je zmogljiv, vsestranski in zanesljiv. Združuje moč in učinkovitost v kompaktni zasnovi. Ne glede na to, ali ste poklicni mehanik, navdušenec nad domačimi izdelki ali preprosto potrebujete močan vir zraka za polnjenje pnevmatik, napajanje pnevmatskega orodja ali opravljanju drugih nalog, je zračni kompresor MICHELIN idealna izbira za vas.

Zračni kompresor MICHELIN z direktnim prenosom brez jermena in tlakom 10 barov zagotavlja stalen, zanesljiv pretok zraka in tlak. Zaradi 24-litrskega rezervoarja, motorja z močjo 2,5 konjskih moči in izhodne moči 1,8 kilovatov je ta kompresor dovolj zmogljiv za široko paleto aplikacij, njegova kompaktna velikost pa omogoča enostaven transport in shranjevanje.

Kompresor je neverjetno enostaven za upravljanje, ne zahteva posebnih veščin ali znanja, zaradi česar je dostopen tako profesionalcem kot ljubiteljem.

Zračni kompresor MICHELIN je opremljen z manometrom in priključki za hitro povezavo, kar olajša nastavitev tlaka in povezavo kompresorja z drugimi zračnimi orodji. Kompresor ima trdno in vzdržljivo konstrukcijo, izdelan je za pogosto uporabo.

Poleg svoje zmogljivosti in vsestranskosti je zračni kompresor MICHELIN zasnovan za udobje in priročnost uporabnika. Kompresor ima priročen ročaj za prenašanje, ki omogoča enostaven transport z enega delovišča na drugega, in kompaktno zasnovo, ki omogoča enostavno shranjevanje v garaži ali delavnici.

Ne glede na to, ali ste poklicni mehanik ali domači navdušenec, je zračni kompresor MICHELIN popolna izbira za vaše potrebe po zračni moči. Z zmogljivim motorjem, dosledno zmogljivostjo in uporabniku prijazno zasnovo je idealno orodje za široko paleto aplikacij.

Tehnični podatki

ParameterVrednost
Napetost230V ~ 50Hz
Volumen posode24l
Glasnost72 dB
Tlak10 bar
Pretok zraka170 l/min
Moč motorja1,8kW / 2,5HP
Dimenzije v cm (š×d×v)/teža57x34x56/25kg

Povpraševanje za izdelek KOMPRESOR MICHELIN MB2425 10BAR

Izpolnite zahtevana polja

Zaščiteno z reCAPTCHA | Google Privacy Policy, Terms of Service.

Sorodni izdelki

600.00
Retis lapen casen
Ni na zalogi
Ni v redni prodaji
Retis lapen casen
Zadnji kos
1550.00
Retis lapen casen
Ni na zalogi
Ni v redni prodaji
239.99
190.00
Retis lapen casen
Ni na zalogi
290.00
Retis lapen casen
Ni na zalogi
Ni v redni prodaji
Retis lapen casen
Zadnji kos
200.00